Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Lichte tint

Minerale zonnebescherming met nude effect.

Best-seller

Klassieke bescherming

Gemengde tot vette huid

Bio-celbescherming patent

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Bekroond

Bewezen efficiëntie

Sterk matterend effect na 8 uren.*

 • Zeer hoge, 100% minerale bescherming tegen UVA/UVB
 • 8h anti-glimwerking dankzij de absorberende poeders
 • Egaliseert en boost de teint met nude skin effect
 • Vermindert imperfecties dag na dag
 • Extra-lichte textuur, zijdezacht aanbrengen, poederige finish in perfecte harmonie met de huid - Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Zeer waterbestendig - Verkrijgbaar in 3 tinten
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  De combinatie van minerale UVA/UVB filters en het Bio-celbescherming™ patent beschermt de huid onmiddellijk en langdurig tegen UV-schade. Bio-celbescherming™ activeert de natuurlijke verdedigingsmechanismen van de huid, beschermt de cellen en bestrijdt vroegtijdige huidveroudering.

  Formule met 100% minerale filters en liquid-to-powder technologie in drie stappen: 1) Bij het aanbrengen verdampen vluchtige bestanddelen voor een extreem lichte formule. 2) Dankzij de zijdezachte textuur worden pigmenten en filters gelijkmatig verdeeld over de huid voor optimale bescherming en een egale teint. 3) Hydraterende bestanddelen dringen in de oppervlakkige huidlagen voor een poederige, matte finish.

  Instant matte huid, anti-imperfecties: 1) Matterende en soft-focus poeders voor een anti-glimeffect. 2) Salicylzuur maakt de huid gladder en laat die meer stralen.

  Langdurige werking tegen imperfecties: Het Fluidactiv™ patent in combinatie met Capryloyl Glycine reguleert de kwantiteit en kwaliteit van het sebum dat dagelijks wordt geproduceerd en gaat zo imperfecties tegen.

  Visage Gezicht
  Cou Hals
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Voor dagelijks gebruik.

  • Stap 1 Goed schudden voor gebruik tot u de bolletjes hoort tikken.
  • Stap 2 Gebruiken na een hydraterende huidverzorging. Gelijkmatig en rijkelijk aanbrengen op gezicht en hals voor blootstelling (hoe minder product wordt aangebracht, hoe minder het bescherming biedt).
  • Stap 3 Herhaaldelijk opnieuw aanbrengen voor en na het zwemmen, afdrogen en sporten.

  Ook verkrijgbaar in getinte versie: zeer licht of goudkleurig. Aanbrengen op gezonde huid. Volwassenen. Overmatige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Niet alle huidtypes reageren op dezelfde manier bij blootstelling aan de zon omdat iedereen een eigen fotogevoeligheid heeft die wordt bepaald door het fototype. Gemengde tot vette huid wordt gekenmerkt door overmatig sebum in de T-zone (gemengde huid) of het hele gezicht (vette huid) en kleine imperfecties.

  Getest onder dermatologisch toezicht

  Egaliseert de teint
  Geeft een perfecte huid-effect: 89% (1)

  Bronnen zien

  Antiglimwerking
  Sterk matterend effect gedurende 8h (1)

  Vermindert imperfecties
  Imperfecties zijn verminderd na 21 dagen (2)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Om de cellen te beschermen tegen schade door de zon, beschikt de huid over natuurlijke afweermechanismen die soms ontoereikend blijken te zijn. Dit gepatenteerde complex versterkt de natuurlijke afweersystemen van de huidcellen om die beter bestand te maken tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Veranderingen in de vloeibaarheid van het sebum kunnen imperfecties veroorzaken. Dit gepatenteerde complex gaat verdikking van het sebum tegen om te voorkomen dat poriën verstopt raken en imperfecties ontstaan. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

  Huidtype
  Leeftijd

  0/5

  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  Nulstil filter
  Beoordeel dit product als eerste!