Photoderm KID Spray SPF 50+

Zeer hoge bescherming voor kinderen goedgekeurd door pediaters.

Best-seller

Bescherming voor kinderen

Normale baby- en kinderhuid

Bio-celbescherming patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (kinderen ouder dan 12 maanden)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Bewezen efficiëntie

Bestand tegen "waterratten".*

  • Biedt een zeer hoge bescherming tegen UVA/UVB
  • Activeert de natuurlijke afweermechanismen van de huid en beschermt tegen het risico op celschade
  • Het productie heeft een natuurlijke kleur door de combinatie van filters 
  • Geen vet effect
  • Vanaf 12 maanden

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Ongeparfumeerd - Zeer waterbestendig

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

De combinatie van UVA/UVB filters en het Bio-celbescherming™ patent beschermt kinderen optimaal tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en biedt ook inwendige biologische bescherming.

Body Lichaam
Visage Gelaat

Meermaals per dag bij blootstelling aan de zon.

  • Stap 1 Gelijkmatig en rijkelijk aanbrengen voor blootstelling (hoe minder product wordt aangebracht, hoe minder het bescherming biedt).
  • Stap 2 Herhaaldelijk opnieuw aanbrengen voor en na het zwemmen, afdrogen en sporten.

Aanbrengen op gezonde huid. In de handpalm spuiten om aan te brengen op het gezicht. Niet in de ogen spuiten. De filtercombinatie bepaalt de kleur van het product. Vermijd contact met textiel. Kinderen ouder dan 12 jaar. Baby’s en kleine kinderen niet rechtstreeks blootstellen aan de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

De huid van kinderen bezit eigenschappen die ze kwetsbaarder en gevoeliger maken. Dit vereist dan ook een aangepaste verzorging om de huid gezond te houden in functie van de omgeving. De huid van kleine kinderen vereist een specifieke hoge bescherming die de beste veiligheidsgaranties biedt.

Getest onder dermatologisch toezicht

Zeer waterbestendig*

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Om zich te beschermen tegen celschade door zonblootstelling doet de huid een beroep op natuurlijke beschermingsmechanismen, die soms echter ontoereikend kunnen zijn. Dit gepatenteerde complex versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huidcellen om hun weerstand tegen de negatieve effecten van zonnestraling te vergroten.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!