Photoderm KID Lait SPF 50+

Speelse hoge bescherming voor kinderen goedgekeurd door pediaters.

Bescherming voor kinderen

Normale baby- en kinderhuid

Bio-celbescherming patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (kinderen ouder dan 12 maanden)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Bewezen efficiëntie

Bestand tegen "waterratten".

 • Zeer hoge bescherming tegen UVA/UVB
 • Activeert de natuurlijke afweermechanismen van de huid en beschermt tegen het risico op celschade
 • De blauwe kleur draagt bij tot gelijkmatig aanbrengen voor optimale bescherming
 • Verdwijnt snel na het aanbrengen
 • Vloeibare textuur - Geen vet effect - Geen witte sporen
 • Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Ongeparfumeerd - Waterbestendig
 • Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  De combinatie van UVA/UVB filters en het Bio-celbescherming™ patent beschermt kinderen optimaal tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en biedt ook inwendige biologische bescherming.

  Visage FACE
  Body Lichaam
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Meermaals per dag bij blootstelling aan de zon.

  • Stap 1 Gelijkmatig en rijkelijk aanbrengen voor blootstelling (hoe minder product wordt aangebracht, hoe minder het bescherming biedt).
  • Stap 2 Herhaaldelijk opnieuw aanbrengen voor en na het zwemmen, afdrogen en sporten.

  Aanbrengen op gezonde huid. Vermijd contact met textiel. Baby’s en kleine kinderen niet rechtstreeks blootstellen aan de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  De huid van kinderen bezit eigenschappen die ze kwetsbaarder en gevoeliger maken. Dit vereist dan ook een aangepaste verzorging om de huid gezond te houden in functie van de omgeving. De huid van kleine kinderen vereist een specifieke hoge bescherming die de beste veiligheidsgaranties biedt.

  Getest onder pediatrisch toezicht

  Zichtbaar en gelijkmatig aanbrengen De blauwe kleur maakt het aanbrengen zichtbaar: 100% (1) De blauwe kleur zorgt voor gelijkmatig aanbrengen: 100% (1)

  Bronnen zien

  Zichtbaar en gelijkmatig aanbrengen De blauwe kleur verdwijnt snel na het aanbrengen voor een onzichtbare finish: 91% (1) Waterbestendig (2)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Om de cellen te beschermen tegen schade door de zon, beschikt de huid over natuurlijke afweermechanismen die soms ontoereikend blijken te zijn. Dit gepatenteerde complex versterkt de natuurlijke afweersystemen van de huidcellen om die beter bestand te maken tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen