Photoderm DUO

Maximale fotobescherming voor gezicht en lippen op grote hoogte

Klassieke bescherming

Gevoelige huid

Bio-celbescherming patent

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Bewezen efficiëntie

99.8% van de huidcellen zijn beschermd dankzij het Bio-celbescherming™ patent.*

 • Zeer hoge bescherming tegen UVA/UVB
 • Activeert de natuurlijke afweermechanismen van de huid, beschermt tegen het risico op celschade en voorkomt vroegtijdige huidveroudering
 • Bestand tegen koude, sneeuw en grote hoogte
 • Beschermende textuur tegen koude - Voedende textuur - Niet-comedogeen - Waterbestendig
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Met een combinatie van UVA/UVB filters biedt Photoderm BRONZ DUO optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling (zonnebrand, zonne-intolerantie, etc.) gecombineerd met het Bio-celbescherming™* patent dat de huid beschermt op biologische wijze. Dit patent activeert de natuurlijke afweermechanismen van de huid, beschermt de cellen en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

  Photoderm DUO bevat trehalose, een dissaccharide en natuurlijke suiker, dat de huid beter bestand maakt tegen extreme weersomstandigheden.

  Visage Gezicht
  Lips Lippen
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Meermaals per dag bij blootstelling aan de zon.

  • Stap 1 Gelijkmatig en rijkelijk aanbrengen voor blootstelling (hoe minder product wordt aangebracht, hoe minder het bescherming biedt).
  • Stap 2 Herhaaldelijk opnieuw aanbrengen, voor en na het zwemmen, afdrogen en sporten.

  Aanbrengen op gezonde huid. Baby’s en kleine kinderen niet blootstellen aan de zon. Overmatige blootstelling aan de zon is ongezond.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Niet alle huidtypes reageren op dezelfde manier bij blootstelling aan de zon omdat iedereen een eigen fotogevoeligheid heeft die wordt bepaald door het fototype.

  Getest onder dermatologisch toezicht

  Garandeert optimale bescherming tegen UVA/UVB 99.8% van de huidcellen zijn beschermd dankzij het Bio-celbescherming™ patent.*

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Om de cellen te beschermen tegen schade door de zon, beschikt de huid over natuurlijke afweermechanismen die soms ontoereikend blijken te zijn. Dit gepatenteerde complex versterkt de natuurlijke afweersystemen van de huidcellen om die beter bestand te maken tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

  Huidtype
  Leeftijd

  0/5

  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  Nulstil filter
  Beoordeel dit product als eerste!