Photoderm AR SPF 50+

Zeer hoge bescherming, tegen roodheid en egaliserend.

Specifieke bescherming

Gevoelige huid met neiging tot roodheid

Bio-celbescherming patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie bewezen door klinische studies

Goede tot uitstekende efficiëntie in 80% van de gevallen.*

 • Biedt een zeer hoge bescherming tegen UVA/UVB en gaat roodheid tegen (zonnebrand, zonne-allergieën, etc.)
 • Vermindert en voorkomt roodheid
 • Beschermt tegen celschade en vroegtijdige huidveroudering
 • Egaliseert de teint door een natuurlijke bruining
 • Niet-comedogeen - Ongeparfumeerd - Waterbestendig
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Met een combinatie van UVA/UVB filters biedt Photoderm AR SPF 50+ optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling (zonnebrand, zonne-allergieën, etc.) Het Bio-celbescherming™* patent beschermt en stimuleert de natuurlijke afweermechanisme van de huid op biologische wijze.
  Roodheid is hoofdzakelijk een gevolg van uitgezette en verzwakte bloedvaatjes in de huid. Het gepatenteerde Rosactiv™ complex werkt in op een factor die haarvaatjes modificeert. Enoxolone, een molecule afgeleid van zoethout, kalmeert roodheid meteen.
  De natuurlijke kleur past perfect bij een lichte huid, egaliseert de teint en gaat roodheid tegen. De smeltende textuur wordt snel geabsorbeerd en laat de huid comfortabel aanvoelen.

  Visage Gezicht
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Meermaals per dag bij blootstelling aan de zon.

  • Stap 1 Gelijkmatig en rijkelijk aanbrengen voor blootstelling (hoe minder product wordt aangebracht, hoe minder het bescherming biedt).
  • Stap 2 Herhaaldelijk opnieuw aanbrengen, voor en na het zwemmen, afdrogen en sporten.

  Aanbrengen op gezonde huid. Baby’s en kleine kinderen niet rechtstreeks blootstellen aan de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Roodheid is hoofdzakelijk een gevolg van uitgezette en verzwakte bloedvaatjes in de huid. Het gepatenteerde Rosactiv™ complex werkt in op een factor die haarvaatjes modificeert.

  Resultaten bewezen door klinische studies.

  Garandeert optimale bescherming
  "Zeer tevreden" over de bescherming: 100% (1)

  Egaliseert de teint
  Aangename textuur: 95% (1)
  Mooie kleur: 90% (1)

  Bronnen zien

  Goede tot uitstekende efficiëntie in 80% van de gevallen (3)

  Vermindert en voorkomt roodheid
  Roodheid is verminderd: 64% (2)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Om de cellen te beschermen tegen schade door de zon, beschikt de huid over natuurlijke afweermechanismen die soms ontoereikend blijken te zijn. Dit gepatenteerde complex versterkt de natuurlijke afweersystemen van de huidcellen om die beter bestand te maken tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Roodheid is vooral te wijten aan uitgezette en verzwakte haarvaatjes in de huid. Dit gepatenteerde complex werkt in op een factor die bijdraagt tot het optreden van veranderingen in deze haarvaatjes. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

  Huidtype
  Leeftijd

  0/5

  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  Nulstil filter
  Beoordeel dit product als eerste!