Bioderma Belgique | BIODERMA-team

Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - Emploi, recrutement, stage

BIODERMA-team

In plaats van klassieke voorspelbare profielen verkiest BIODERMA persoonlijkheden die outside the box kunnen denken, wat logisch is voor een bedrijf dat onafhankelijkheid hoog in het vaandel voert. Durf en originaliteit moeten evenwel steeds gepaard gaan met extreme deskundigheid. De BIODERMA-team delen dan ook menselijke en ethische waarden die de kracht van een gezondheidsgericht bedrijf bepalen.

 • BIODERMA team

  BIODERMA telt ongeveer 1000 medewerkers in bijna 100 landen, waarvan 250 in Frankrijk. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar en het Laboratorium biedt realistische groeikansen, met de mogelijkheid om door te stromen van de baan naar het kantoor, naar Frankrijk of andere landen in de wereld. BIODERMA is een gepassioneerde, boeiende onderneming die zin geeft om te ondernemen.

   
 • ONS vak

  In eerste instantie luisteren wij naar dermatologen, wetenschappers, apotheken en patiënten met uiteenlopende huidproblemen. Vervolgens bestuderen wij de biologie van de menselijke huid en hoe deze reageert. Na het verwerven van inzicht in het ontstaan van huidproblemen, zoeken wij efficiënte oplossingen voor de behandeling ervan, steeds met respect voor de natuurlijke huidbiologie. Ten slotte laten wij onze producten goedkeuren door dermatologen alvorens die in de apotheek aan te bieden.

  Dat is de taak van de afdelingen productie, logistiek, marketing en communicatie,kortom van alle teams die innovaties tot leven wekken en succesvol maken.

 • KOM BIJ ONS WERKEN Bioderma werft aan

  BIODERMA is steeds op zoek naar talent ! Wij recruteren medewerkers met een sterke persoonlijkheid en een typische eigenschap: ze zijn bereid om het merk dagelijks te volgen, erin te investeren en deel te nemen aan een veeleisend maar opwindend avontuur.

  Alle medewerkers van BIODERMA schrijven mee aan de historiek van het merk door een gedeelde passie. Contacteer ons om te vernemen welke kansen onze diverse afdelingen bieden in België en de rest van de wereld !

  Kandidatuur indienen
Boven